top of page

Blai Mesa Rosés

 

experience!

Data PROD-Couchsurfing:

Dissabte 21 de juny - diumenge 22 de juny 2014

 

Lloc: 

Arbolí

 

Hores de PROD-Couchsurfing:

De 21:49 h a 6:12 h

 

Astrologia:

El dia més llarg i la nit més curta de l'any. Solstici de Taure.

 

Apunts de física quàntica II,

el 21 de juny 2014:

"A la mecànica quàntica, tot objecte és descrit com una funció d'ona, una entitat abstracta que existeix fora de l'espai-temps i que determina les probabilitats d'aparèixer a la matriu que és l'univers espai-temporal. En aquest "no-lloc" es troben tots els estats possibles del ser."

 

Amb la col·laboració de Mercuri, Venus, Terra, Mart, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú i Plutó.

Sociòleg, investigador, fotògraf de formació, melòman i activista cultural.

 

Ha format part en diverses associacions i projectes vinculats a les arts visuals (Künts & Revolution, Inout Produccions, AAVC) i és membre del Patronat d'Hangar. Des del 2002 exerceix professionalment de gestor cultural i comissari, principalment en el camp de les arts visuals. Ha estat director del Centre d'Art Lo Pati de 2011a 2013.

 

Al Blai el vam conèixer el passat novembre 2013 fruit de la participació de Les Salonnières dins les jornades Col·laborar amb els altres organitzades per Aula al Pati. Allà, vam compartir una primera experiència sublim a la residència de Balada on vam descobrir que era un ésser Prod-Experience ideal.

 

Per fer un breu resum podríem dir que compartim una fe astrològica pels extraterrestres, una passió supersònica per l'Univers, un misteriós entusiasme per la física quàntica i una especial euforia per l’arribada d’Andròmeda. A més, Salonnières i Flamboïants (col·lectiu eclèctic del qual el Blai en forma part) ens hem consolidat com a cosins llunyans de Barcelona i Tarragona, una unió familiar anomenada "Flambonnière".

 

Al Blai li interessen bàsicament assumptes formals de Les Salonnières: el tractament desenfadat del color, la força ingràvida del moviment i del gest, aquella relació tan intensa entre els elements compositius, la manera de resoldre les tensions entre els plans de significat o la múltiple plasticitat projectual de les seves obres.

 

 

MISSIÓ

 

Transcendir el sentit metafísic

 

+ info Blai Mesas Rosés

oficinacreativa.net

elastics.biz

www.visual-lab.info

 

bottom of page