top of page

Christina Schultz

 

experience!

Data PROD-Couchsurfing:

Diumenge 27 de juliol - dilluns 28 de juliol 2014

 

Lloc: 

Malgrat de Mar

 

Hores de PROD-Couchsurfing:

De 20.00 h a 8.00 h

 

Alineació planetària:

Lotte Reiniger, Maya Deren, Peaches, Planningtorock, Katharina Grosse, Kathrin Bigelow...

 

Àpat:

Pizza 

 

Amb la col·laboració de Daniel Canet.

Artista, performer, VídeoDJ i "comunicació" freelance.

 

El seu treball s'interessa pels aspectes íntims que formen part de la vida del ser humà i el formalitza des de múltiples medis: la música, el stop motion, murals, collage...

 

Coneixem a la Christina des de fa 4 anys i ja hem col·laborat amb ella en alguna ocasió. Ens interessa molt el seu treball, no només pel que fa al contingut i la forma, sinó que també i especialment aquí, la seva manera de treballar: la seva professionalitat, les formes de relació que genera amb el públic a qui s’adreça, la manera d’apropar-se a l'art i la performativitat que utilitza en els seus projectes.

 

Des de fa un temps que volem crear un experiment performàtic-musical juntes que vam iniciar el passat març 2014 a La Poderosa però que volem continuar explorant. Alhora, tenim esbossat un semi-marc conceptual entorn el concepte de margis dins del món de l’art barceloní.

 

La Christina aprecia l'autenticitat natural de Les Salonnières i valora del seu treball la seva inquietud, insistència i combinació d’extravagància sense intenció moral. Alhora, s'interessa per la línia de proximitat i relació amb el públic que Les Salonnières desenvolupen. 

 

MISSIÓ

 

Sortir-se de la ratlla! Land in Sicht!

 

+ info Christina Shultz

christinaschultz.com

 

 

 

bottom of page