top of page

Dibuixant instruccions

Performance

Cercle Artístic Sant Lluc

Barcelona, Maig 2009

 

"Què passaria si a Sant Lluc juguéssim a trobar altres formes de mirar i de mirar-nos?"

Les Salonnières vam repartir instruccions amb les que intentàvem provocar situacions que suggerissin altres maneres de  situar-se en l’espai d'observar i ser observat de la relacionar-se amb la resta de participants i fins i tot altres maneres de relacionar-se amb els objectes. Tot i les resistències de les participants, que no esperaven ser les protagonistes Sant Lluc es va transformar en un terreny de joc.

 

"¿Qué pasaría si en Sant Lluc jugáramos a encontrar otras formas de mirar y de mirarnos?"
Les Salonnières repartimos instrucciones con las que intentábamos provocar situaciones que sugirieran otras maneras de situarse en el espacio, observar y ser observado, de relacionarse con el resto de participantes, e incluso otros maneras de relacionarse con los objetos. A pesar de la resistencia de las participantes, que no esperaban ser las protagonistas Sant Lluc se transformó en un terreno de juego.

 

"What if we played in Sant Lluc to find other ways of looking and looking at us?" 
Les Salonnières gave among the assitants, instructions that caused situations that suggested other ways of being in space, other way to see and to be seen, to interact with the other participants, and even other ways to interact with objects. Despite the strength of the participants, not willing to be the protagonists, Sant Lluc became a pitch.

bottom of page