top of page

Tot el que necessites saber ho trobaràs aquí!!!!

Les Salo’s tenim ART-Anfitrons/es per tot Barcelona i rodalies però encara no els coneixem de veritat. Les PROD-Couchurfing Experiences han enriquit i han fet més fortes les connexions que tenim amb la gent que coneixem. Una experiència val més que mil paraules. Passem del “trobar-nos” al “crear en col·lectiu”: Do It With Others!

 

 

 How it works?

1. Viatgem per Barcelona i rodalies a través de les PROD-Couchsurfing Experiences: contactem amb els/les nostres Art-Amfitrions/es locals preferits/des per passar una nit juntes. De 20h a 8h les Salo’s hem estat a casa seva.

 

2. Ens redescobrim a nosaltres mateixes i als nostres ART-Amfitrions/es.

 

3. Ens convertim en un/a i ens fusionem amb l’altre: We are ONE!

 

4. Fem un retorn de les PROD-Couchsurfing Experiences al món obrint l’experiència a la nostra web, és a dir, AQUÍ.

 

5. Després de totes les PROD-Couchsurfing Experiences arriba el format OVNI. El Destí Final serà un planeta errant, amorf, desconegut i paranormal. Un fenomen ocult però d'influència real.

 

6. OVNI expandirà l'Univers, una hipòtesi artística, científica i mística sobre una nova cosmologia.

FAQ

 

Des d'un punt de vista metafísic, hi ha qui ha proposat que el nostre univers només és un d'una col·lecció d'universos independents o paral·lels que coexisteixen simultàniament, que tots plegats formarien un multivers. Com que no hi ha possibilitat científica de comprovar aquesta teoria, el principi del PROD-Couchsurfing radica en fer visible la idea d'altres universos. OVNI és una hipòtesi artística, científica i mística sobre aquesta cosmologia.

bottom of page