THIS IS NOT THE END Festa de clausura de La Dinamitera.

 

Nit músico-performàtica. Molt de Women Power, onanismes, rius de plaer, desobediència, jocs, disconformitat, metxa i nitroglicerina. 

 

Divendres 20 de 21:30 a 23:30h

Lloc: Heliogàbal

Preu: 8€

 

Artistes:

  • Presentació del grup Valentí

  • Lick, lick, lick. Pràctiques performàtiques de la mà de Les Salonnières

  • Música càrnica amb Las Bistecs

El Ritual, com a projecte total, és un compendi d’accions, tallers, performances i temes musicals que giren al voltant de la sexualitat i el plaer, enfocant-nos sobretot en la sexualitat femenina però també entenent el plaer de manera global; el poder i la força orgàsmica és la font d’energia que ens connecta amb la vida. Totes les accions, performances, cançons i coreografies de “El Ritual” serveixen per celebrar de manera col·lectiva el plaer. Aquest acte provoca, en si mateix, una energia sanadora i autoreguladora que trenca amb tabús a la vegada que respecta els límits de cadascuna i de cadascú de nosaltres.

 

+info: El Ritual 

WE DON’T NEED ANOTHER HERO

 

Exposició col·lectiva del 7 al 18 de març que s’articularà en les següents sales: UntitledBCN, Cadàver Exquisit i El Diluvio Universal. La mostra reuneix una selecció de més de trenta artistes exposades per disciplines. La il·lustració, les pràctiques performàtiques i l’escultura, donant especial importància a la ceràmica artística,  seran les protagonistes de la col·lectiva d’aquesta edició.

 

+info: La Dinamitera

 

El Ritual

exposició de Les Salonnières en el Festival La Dinamitera.

FINS EL 5 D'ABRIL

Cadaver Exquisit C/ Sta, Clotilde, 6 baixos (Gràcia)