top of page
​Cèlia Prats

Formada en Belles Arts entre Barcelona i Sevilla. Durant els darrers anys ha ideat, coordinat,  gestionat i produït projectes culturals, artístics i educatius dins el col·lectiu Les Salonnières, dels que destaca el seu paper de coordinadora i educadora del projecte Zona Intrusa en les seves darreres edicions. Practica cant coral de manera professional i forma part del cor Lieder Camera de Sabadell, amb qui ha realitzat espectacles com ara La Pantera Imperial de Carlos Santos o Joana d'Arc a la Foguera amb Marion Cotillard. Com a solista ha participat de l'espectacle de dansa contemporània Human Loops de Meritxell Campos Oliver (Berlin, 2012). Interessada en el potencial terapèutic de l'art i del treball amb el cos està formada en Teràpia Corporal Integrativa.

​Meritxell Romanos

Formada en Belles Arts entre Barcelona i Nova York, s’ha especialitzat en art i educació amb el màster Arts Visuals i Educació; un enfocament construccionista a la UB. Continua la seva formació com artista realitzant workshops i seminaris com Bestuari i Polítiques del performatiu (Nau EStruch, 2011) i amb residències a centres de producció com Nau Coclea (2012). Durant els darrers anys ha ideat, coordinat,  gestionat i produït projectes culturals, artístics i educatius dins el col·lectiu Les Salonnières. Ha treballat per Experimentem amb l'Art i Casa Àsia-Escola Bambú i actualment combina Les Salonnières amb el seu treball a Àgora Serveis Culturals, realizant visites i tallers pel Museu Picasso i Caixa Fòrum Barcelona. Ha col·laborat amb artistes com Alex Murray-Leslie i Anat Ben David en el projecte Prototype Hits (Sabadell, 2011) i Chicks on Speed, Cultural Workshop Now! (Berlin, 2011). Explora els llenguatges del cos i la dansa realitzant cursos de dansa contemporània amb Bené Carrat i Body Weather amb el coreògraf Andrés Corchero i Constanza Brncic.

 

​Ester g. Mecías

Abans d’estudiar Belles Arts a Barcelona i Boston, va cursar estudis de Gràfica Publicitària. ​Ha continuat la seva formació en worshops i seminaris a diferents centres de producció com ara Sonic Fabric, tèxtils interactius sonors (2012) Hangar, Bestuari i Politíques del performatiu (2011), NauEstruch. Durant els darrers anys ha ideat, coordinat,  gestionat i produït projectes culturals, artístics i educatius dins el col·lectiu Les Salonnières, ha coordinat i gestionat les activitats pedagògiques de l’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu de Sabadell i regit la sala d’exposicions a NauEstruch, l’Estruch. Com artista visual i performer ha realitzat projectes artístics internacionals al Japó, Estats Units i Alemania. Ha  treballat amb artistes com Alex Murray-Leslie i Anat Ben David amb el projecte Prototype Hits (Sabadell, 2011) i Chicks on Speed per l'exposició retrospectiva del grup Cultural Workship Now! (Berlin, 2011).

l'equip

bottom of page