top of page

Lligams

In collaboration with Paula Ventades 

Performance

Hall de la Facultat de Belles Arts, Universitat de Barcelona

Barcelona. Dicembre 2008

TPK Centre d'Art i Pensament Contemporani.

L'Hospitalet de Llobregat. Gener 2009.

Amb aquesta acció volíem qüestionar i mostrar els lligams, les relacions i com aquestes poc a poc poden convertir-se en opressores i limitar els nostres moviments i llibertat. M’he lligat a tu. Entro a casa i em rento la cara. Llegeixo i m’estiro al llit. Treballo. Perquè m’estires? Cada moment que passa em dificulta l’acció, tensa la meva rutina, impedeix moure’m, em descol·loca.

Torno a començar. Una vegada i altra. No pararé per molt que m’estiris. No pararé. Fins quant seràs capaç d’aguantar? Qui exerceix la violència? On ens situa? Com es genera i la retroalimentem? Podria deixar-te sola? Puc decidir-ho? Podran les postres accions deixar de ser violentes? He de deixar de fer força, de manifestar resistència?”

 

Con esta acción queríamos cuestionar y mostrar los vínculos, las relaciones y como estas poco a poco pueden convertirse en opresoras y limitar nuestros movimientos y libertad. Me he ligado a ti. Entro a casa y me lavo la cara. Leo y me estiro a la cama. Trabajo. ¿Por qué me estiras?Cada momento que pasa me dificulta la acción, tensa mi rutina, impide moverme, me descoloca.
Vuelvo a empezar. Una vez y otra. No pararé por mucho que me estires.No pararé. ¿Hasta cuándo serás capaz de aguantar?¿Quién ejerce la violencia? ¿Dónde nos situa?¿Cómo se genera y la retroalimentamos?¿Podría dejarte sola? ¿Puedo decidirlo? ¿Podrán vuestras acciones dejar de ser violentas?¿Cómo interferimos en el otro? ¿Tengo que dejar de hacer fuerza, de manifestar resistencia?”

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

Performance realitzada a la UB en el marc de la jornades de ‘Documentació, sexualitat i violència de gènere’.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

Performance realitzada en el marc del ‘Festival de Performance de A.R.T.T. IV’ de TPK.

bottom of page