top of page

Patrícia Soley-Beltran

experience!

Data PROD-Couchsurfing:

Dimarts 2 de setembre - dimecres 3 de setembre 2014

 

Lloc: 

Eivissa

 

Hores de PROD-Couchsurfing:

De 10.18 h a 23.18 h

 

Posició del Sol:

Let the sunshine in

 

Assistència gravitatòria:

Espai per allò valuós

Investigadora, escriptora, pensadora, professora i exmodel.

 

Llicenciada en Historia Cultural per la Universidad de Aberdeen i Doctora en Sociologia del gènere per la Universidad de Edimburg. 

 

Les Salonnières et Dr. Soley tenim una consolidada trajectòria d’accions conjuntes Nobody Knows... i unes samarretes NOBODY KNOWS I'M A FEMINIST que venem a 20€ (Si en voleu, podeu demanar a la nostra web!)

 

Amb la Pat busquem activar provocacions, ruptures i disrupcions que qüestionin les dinàmiques, normes, estàndards i realitats que ens envolten respecte al concepte de cos: el cos objecte, el cos consum, el cos indumentària, el cos i moda... Pat i Salonnières som una gran fusió de teoria i acció!

 

Recentment, i a causa de circumstàncies vitals, també ens trobem amb molta de necessitat d'interrompre i revisar la precarietat dins del món laboral acadèmic, cultural, artístic i intel·lectual.

 

A la Pat li interessa sobretot com Les Salonnières qüestionen cossos i identitats mitjançant la performance, la seva apertura interaccional amb públics diversos, la seva capacitat de treballar en equip i compartir generosament i la seva disponibilitat a noves propostes, connexions i camps d’acció.

 

 

MISSIÓ

 

Cos revolution, Eivissa és un paradis!!!! 

 

+ info Patrícia Soley-Beltran

patriciasoley.com

 

bottom of page