top of page

Welcome to

ProdCouchsurfing Experience!

Welcome to ProdCouchsurfing Experience! Un viatge pels sofàs dels nostres art-amics de Barcelona i rodalies. Una nit a casa de cadascú, un “Do It With Others”. Laboratoris, salons, pistes de ball i boscos. Un intercanvi amb sistemes de la mateixa o diferent dimensió, una part de la teoria del caos. Amor subversiu!Aquest projecte és per trobar-nos amb qui ens agradaria trobar-nos. Què passa quan Les Salo’s entren a casa de cada art-amfitrió/a? Volem crear i aprendre en col·lectiu, experimentar junts i juntes, aterrar al seu espai íntim, a night together. Prenem l’estructura “couchsurfera” per crear un couchsurfing productiu arty-power. De 20h a 8h Les Salo’s i cada art-amfitrió/a serem un sistema obert, subjectes atractors, organismes de la cibernètica de segon ordre. No sabem què pot passar, no sabem on podem anar a parar, no sabem què pot explotar. Cada nit és un experiment artístic, cada moment s’endinsa en una creativitat cièntifica. És aleatori, atzarós i anarquista. Un intercanvi amb sistemes de la mateixa o diferent dimensió. Una part de la teoria del caos.La segona part del ProdCouchsurfing arriba amb la producció del LP en format OVNI; una massa amorfa, desconeguda i paranormal. Un DVD multicontingut, un free download, un tour, una festa, un conglomerat de hits i coreos, aparicions d’éssers desconeguts, sons astrals, soundcloud, instruments portàtils. Serà el que vulguem que sigui, serà en col·lectiu. So, imatges, vídeo i acció! L’OVNI s’expadirà com un virus arreu de les galaxies.El projecte Prodcouchsurfing de Les Salo’s està recolzat per la beca BCN Producció 2014 del programa La Capella. Per suposat dins la modalitat de projecte deslocalitzat! Podeu trobar més info sobre aquest programa a: http://lacapella.bcn.cat/ca/bcnproduccio/2014

Un Couchsurfing Productiu, un sistema obert, un Do it With Others...Els extraterrestres ens inspiren des de l’espai còsmic a inventar nous models de relació i formes d’habitar el desgastat planeta terra. Una utopia sideral, un art astral!

Un Couchsurfing Productiu, un sistema obert, un Do it With Others...Els extraterrestres ens inspiren des de l’espai còsmic a inventar nous models de relació i formes d’habitar el desgastat planeta terra. Una utopia sideral, un art astral!

 

The project -La Capellla, Marc conceptual, Desenvolupament-

Art-amfitrions -Qui son, interesos, aspectes en comú-

ProdCouchsurfing Experiences -cada prodcouchsurfing + botó general amb protocol-

LP format OVNI -Follow the production-

Others -posaria coses puntuals, més espontaneas i freaks...tipus; meeting at Alex, meeting with Angel&Jose...etc-

bottom of page