top of page

Josefa Tolrà. Dibujo fureza fluídica

Servei Educatiua càrrec de Les Salonnières

Visites per a Públic General:

Diumenge 16 de Febrer a les 12:00h.

Dissabte 15 de Març a les 19:00h.

Visites dinamitzades dirigides a Cicle Infantil, Primer, Segon i Tercer Cicle de Primària, ESO, Batxillerat, educació especial i públic adult.

Del 10 de febrer al 30 de març.

Cal concretar dia i hora al telèfon 937 412 930 (de 9 a 14h) o a calarenas@ajmataro.cat

Per al servei educatiu de Josefa Tolrà: Dibujo Fuerza Fluídica, ens prenem al peu de la lletra les paraules de Pilar Bonet, comissària de l'exposició, quan diu “cada imatge és una trama de signes i símbols primigenis i sagrats, plena de detalls que cal mirar en la distància més curta per apreciar la seva profunditat”. Els éssers de llum ens inspiren a mirar, obrir els ulls per poder veure i rebre els seus missatges sense por i sense intermediàries. És per això que en la visita dinamitzada a l’exposició de la Josefa Tolrà convidem a alumnes i professorat a observar detingudament l'obra d’aquesta mèdium i artista per debatre de manera interactiva davant dels mateixos dibuixos per estimular el pensament crític i creatiu.

bottom of page