Featured Posts

ProdCouchsurfing Experience!!!

March 7, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Etiquetes/Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

ProdCouchsurfing Experience!!!

March 7, 2014

Welcome to ProdCouchsurfing Experience! Un viatge pels sofàs dels nostres art-amics de Barcelona i rodalies. Una nit a casa seva, un “Do It With Others”. Laboratoris, salons, pistes de ball i boscos. Un intercanvi amb sistemes de la mateixa o diferent dimensió, una part de la teoria del caos. Amor subversiu!

 

Les ProdCouchsurfing experiences s’entrellaçaran en una massa amorfa, desconeguda i paranormal. Moments provisionals al BLOG, resultats finals al LP en format OVNI. Els extraterrestres ens inspiren des de l’espai còsmic a inventar nous models de relació i formes d’habitar el desgastat planeta terra. Una utopia sideral, un art astral!

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now